Over onze feestwinkel

Feestje? Eerst even naar ’t Feesthuis!

Hier vind je namelijk alles om van je feest een succes te maken. In 2005 opende ’t Feesthuis haar eerste winkel in Wateringen. Vier jaar later verhuisden wij echter alweer naar een groter pand. In 2009 namen wij het oude postkantoor van Wateringen over om hier één van de grootste feestwinkels van Nederland van te maken. Wij hebben een enorm assortiment aan feestartikelen, cadeauartikelen, verkleedartikelen en schmink. Daarbovenop maken wij gave ballondecoraties en verhuren wij o.a. themakleding, blikvangers, attracties en diverse effectmachines.

Onze feestwinkel in Wateringen, Zuid-Holland
Ons assortiment bestaat uit alles wat je van een feestwinkel mag verwachten: slingers, ballonnen, themaversieringen, cadeauartikelen, pruiken, verkleedkleding voor kinderen en volwassenen, schmink, hoeden, fopartikelen en ga zo maar door. Al deze feestartikelen vind je in onze winkel uitgebreid terug en overzichtelijk opgesteld.

In onze feestwinkel hebben we een zeer uitgebreide collectie betaalbare kleding in de verkoop. Voor zowel kinderen als volwassenen hebben we zeer originele kostuums. Wanneer je echter liever kleding huurt, dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een hele mooie collectie kleding voor volwassenen in de verhuur. Onze huurkleding is van luxe kwaliteit en wassen we zelf, zodat jij kan feesten terwijl je er op en top uitziet!

't Feesthuis: de feestwinkel voor al je feestartikelen

Wil je een feestlocatie in stijl laten decoreren? Neem dan zeker even een kijkje bij onze ballondecoraties. Hier staan voorbeelden van hoe wij elk feest kunnen decoreren met behulp van ballonnen. Voor zowel intieme feesten als grootschalige feesten maken wij graag een plan op maat. Dan nemen we gelijk lekker een kop koffie of thee erbij!

Bespreek ballondecoraties aan onze koffietafel

’t Feesthuis is ook zeker de plek waar zowel professionele als hobbymatige acteurs, entertainers of grimeurs aan hun trekken komen. Met schmink en make-up van hoge kwaliteit, prachtige kostuums en geweldige pruiken hebben we in onze feestwinkel genoeg keuze voor de kritische klant. Wij streven ernaar om een origineel en breed assortiment te hebben van hoge kwaliteit. Daardoor is er een ruime keuze voor zowel de gemiddelde feestganger als theaterprofessionals.

In onze feestwinkel zit een aparte Grimas shop vol schmink en grime

Uniek is onze Grimas shop midden tussen al onze feestartikelen. Het gehele assortiment van dit Nederlandse top schmink en make-up merk hangt in een spectaculaire opstelling. De producten kunnen hier getest worden en natuurlijk kunnen wij je uitgebreid adviseren.

Verkleedkleding, verkleedaccessoires, pruiken en kostuums: je vindt het in onze feestwinkel

Op onze website proberen wij een goed beeld te geven van wat wij op feestgebied voor je kunnen betekenen. We willen je echter van harte uitnodigen om onze feestwinkel te bezoeken om met eigen ogen te zien wat wij je te bieden hebben. Met een totale oppervlakte van 750 m² zijn wij één van de grotere feestwinkels van Nederland en ons assortiment. Dankzij onze uniek en onderscheidende assortiment (gecombineerd met onze drang om je zo goed mogelijk te helpen) is een bezoekje aan ’t Feesthuis zeker de moeite waard!


Openingstijden:

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 09:00 – 18:00
Woensdag: 09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
Vrijdag: 09:00 – 21:00
Zaterdag: 09:00 – 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00
't Feesthuis
Herenstraat 114
2291 BK, Wateringen
Zuid-Holland
Nederland

Telefoon: +31174 290115
Mail: [email protected]