Ballondecoraties

LET OP, versoepelde bezorgmogelijkheden!

Juist tijdens deze Coronacrisis wil je iemand laten weten dat je aan hem of haar denkt! Of iemand nu jarig is, geslaagd is of misschien gewoon een tijdje niet zoveel mensen meer ziet, een mooie tros ballonnen laat iemand zeker weer even lachen. Dit is de reden dat wij ons minimum orderbedrag voor bezorging verlaagd hebben naar €20,00 en de bezorgkosten binnen 10km zijn verlaagd naar €5,-.

U kunt ons gewoon bellen om een mooie bos ballonnen bij iemand thuis te laten bezorgen. Vertel ons het thema en uw budget en we maken er wat moois voor! Mocht je er nog iets van een leuke slinger bij willen of een ander cadeautje, laat het ons weten en we regelen het.

Laten we in deze toch al moeilijke tijden vooral aan elkaar denken!

Bij het maken van ballonnendecoraties kunnen we oneindig variëren in kleur, vorm en formaat. Wij staan klaar om je geheel vrijblijvend van informatie te voorzien over mooie ballondecoraties voor jouw feest, bedrijfsfeest, jubileum, huwelijk of evenement. En binnen een afstand van 10 kilometer (oftewel grote delen van het Westland, Den Haag, Rijswijk en Delft) worden de ballondecoraties en heliumballonnen voor slechts €7,50 bezorgd en neergezet!

Wij zijn officieel member van het Qualatex Balloon Network en daarnaast lid van Branchevereniging De Groene Ballon.

                     't Feesthuis is erken verantwoord ballonleverancier