0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Redenen om bij het feesthuis te shoppen:
 • Gratis bezorgd vanaf €50
 • Afhalen/retourneren kan ook in onze winkel
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis!

Ballonnen

Product was successfully added to your shopping cart.

Ballonnen

Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)

 1. Airwalker (111x91cm) - Batman

  Een airwalker ballon is een echte eyecatcher op je feest! De ballon is namelijk super groot. Airwalkers worden gevuld met helium en hebben een gewichtje aan de onderkant van de ballon. Hierdoor 'loopt' de ballon met je mee als je langs loopt. Dit is een leuke toevoeging voor het feest! LET OP: Airwalkers zijn grote ballonnen en kunnen niet met de post verstuurd worden! Uiteraard kunt u de ballon ophalen bij ons in de winkel.
  € 34,99
 2. Airwalker (91x91cm) - Spiderman

  Een airwalker ballon is een echte eyecatcher op je feest! De ballon is namelijk super groot. Airwalkers worden gevuld met helium en hebben een gewichtje aan de onderkant van de ballon. Hierdoor 'loopt' de ballon met je mee als je langs loopt. Dit is een leuke toevoeging voor het feest! LET OP: Airwalkers zijn grote ballonnen en kunnen niet met de post verstuurd worden! Uiteraard kunt u de ballon ophalen bij ons in de winkel.
  € 34,99
 3. Avengers folieballon (38x38cm)

  Stoere folieballon voor een echte Avengers fan! De ballon is vierkant en bedrukt met personages van de Avengers. Op elke zijde staan andere personages, o.a. Iron Man, Captain America, Thor en The Hulk. Aangezien folieballonnen een langere tijd blijven zweven (één tot meerdere weken), heb je er lang plezier van! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 12,95
 4. Avengers folieballon groot (73cm)

  Is de jarige fan van de Avengers? Verras hem of haar dan met deze stoere folieballon. De ballon is 73 bij 73 centimeter groot en blijft minimaal één week mooi zweven, dus de jarige heeft er lang plezier van! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 16,95
 5. Avengers mini-ballon

  Avengers fans opgelet: deze ballon is er speciaal voor jullie! Deze mini-shape folieballon is gevuld met lucht en zit op een stokje. De ballon zelf is ruim 20 centimeter groot. Je kunt deze mini-ballon bijvoorbeeld gebruiken als versiering met een Avengers kinderfeestje of cadeau geven aan een jarige Avengers-fan!
  € 2,95
 6. Batman folieballon (43cm)

  Geef deze folieballon cadeau aan een Batman fan of gebruik hem als decoratie op het (kinder)feestje. Doordat folieballonnen minimaal één week mooi blijven zweven, heeft de jarige er lang plezier van. Uiteraard wordt de ballon geleverd inclusief heliumvulling! De ballon is 43 centimeter groot. Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 6,95
 7. Batman folieballon groot (69x99cm)

  Geef deze grote folieballon cadeau aan een Batman fan of gebruik hem als decoratie op het (kinder)feestje. Doordat folieballonnen minimaal één week mooi blijven zweven, heeft de jarige er lang plezier van. Uiteraard wordt de ballon geleverd inclusief heliumvulling! De ballon is 99 bij 69 centimeter groot.
  € 12,95
 8. Miraculous folieballon (43cm)

  Geef deze stoere ballon van Miraculous cadeau aan een Miraculous-fan of iemand die jarig is! Folieballonnen blijven ongeveer twee weken mooi zweven. Hierdoor heeft degene die hem krijgt er nog lang plezier van!
  € 6,95
 9. Miraculous folieballon groot (41x58cm)

  Geef deze stoere ballon van Miraculous cadeau aan een Miraculous-fan of iemand die jarig is! Folieballonnen blijven ongeveer twee weken mooi zweven. Hierdoor heeft degene die hem krijgt er nog lang plezier van! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 12,95
 10. Ninja Turtles bubble-ballon (56 cm)

  Een coole Teenage Mutant Ninja Turtles heliumballon voor een echte Turtles-fan! Bubble-ballonnen zijn (buiten de print) transparant en blijven lang mooi zweven. Eenmaal opgeblazen heeft de ballon een formaat van 56 centimeter groot.
  € 12,95
 11. Ninja Turtles folieballon (43cm)

  Stoer! Deze ballon is perfect voor een Ninja Turtle kinderfeest of om cadeau te geven aan een Turtle-fan. Op deze heliumballon staan Michelangelo, Leonardo, Donatello en Raphael in een gave actiepositie. De ballon werd met helium erin geleverd en is opgeblazen zo'n 43 centimeter groot. Doordat folieballonnen lang blijven zweven, heb je er nog weken plezier van!
  € 6,95
 12. Spiderman folieballon Happy Birthday(43cm)

  Spiderman, Spiderman, does whatever a spider can! Deze folieballon is perfect voor Spiderman-fans! Gebruik hem om een Spiderman-kinderfeestje te versieren of geef hem cadeau. De folieballon is 43 centimeter groot. Doordat folieballonnen minimaal een week mooi blijven, heeft degene die 'm krijgt er lang plezier van! De genoemde prijs is inclusief helium. De ballon wordt opgeblazen geleverd.
  € 6,95
 13. Spiderman mini-ballon

  Spiderman fans opgelet: deze ballon is er speciaal voor jullie! Deze mini-shape folieballon is gevuld met lucht en zit op een stokje. De ballon zelf is ruim 20 centimeter groot. Je kunt deze mini-ballon bijvoorbeeld gebruiken als versiering met een Spiderman kinderfeestje of cadeau geven aan een jarige Spiderman-fan!
  € 2,95
 14. Super Mario folieballon (43cm)

  Super leuke ballon voor een echte Mario Bros-liefhebber! Geef de ballon cadeau of versier er een Super Mario-kinderfeestje mee! Op deze vierkante folieballon staat niet alleen Mario, maar ook zijn broer Luigi, Prinses Peach en Toad. De ballon wordt gevuld met helium geleverd en is dan zo'n 43 centimeter groot. Omdat folieballonnen een langere tijd blijven zweven (één tot meerdere weken), heb je er lang plezier van!
  € 6,95
 15. Super Mario folieballon (55x83cm)

  Super leuke ballon voor een echte Mario Bros-liefhebber! Geef de ballon cadeau of versier er een Super Mario-kinderfeestje mee! De ballon wordt gevuld met helium geleverd en is 83 bij 55 centimeter groot. Omdat folieballonnen een langere tijd blijven zweven (één tot meerdere weken), heb je er lang plezier van! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 12,95
 16. Super Mario mini-ballon

  Mario Bros fans opgelet: deze ballon is er speciaal voor jullie! Deze mini-shape folieballon is gevuld met lucht en zit op een stokje. De ballon zelf is ruim 20 centimeter groot. Je kunt deze mini-ballon bijvoorbeeld gebruiken als versiering met een Mario Bros kinderfeestje of cadeau geven aan een jarige Mario Bros-fan!
  € 2,95
 17. Superman folieballon (43cm)

  Is de jarige fan van Superman? Verras hem of haar dan met deze stoere folieballon. De ballon is 43 centimeter groot en blijft minimaal één week mooi zweven, dus de jarige heeft er lang plezier van! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 6,95
Van hoog naar laag sorteren

   

17 artikel(en)