Attracties

Jungle opblaasspellen

Met deze verhuurattractie tover je binnen de kortste keren niet één, niet twee, niet drie, maar VIER spellen tevoorschijn.

De spelletjes heten Big Mouth Lion, Banana Baseball, Parrot Basket en Tiger Challengespel Bij ieder van deze spellen wordt een ander aspect van de behendigheid van kinderen getest, bijvoorbeeld door ballen door ringen gooien of zwevende balletjes uit de lucht slaan! Daarmee zijn deze opblaasspellen perfect voor bijvoorbeeld een straatspeeldag, een indoor speeltuin of als vermaak voorafgaand aan een Sinterklaasbezoek!

 

Specificaties:

Nadat de pomp is aangesloten (gewone 220V stroomvoorziening) is het opblaasspel ongeveer 8 meter breed, 2,5 meter diep en 1,7 meter hoog. De vier spellen vormen samen één geheel en zijn niet apart van elkaar te huur. Je krijgt dus alle vier de spellen voor de genoemde huurprijs.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 125
Prijs exclusief BTW: € 103,31
Borg: € 100
Opblaasbaar Kinderspel Ezetje Prikje groot

Ezeltje Prik opblaasspel (Groot)

Met dit opblaasspel haal je een klassieker in huis: Ezeltje Prik!

Het doel is om geblinddoekt de staart op de juiste plek van de Ezels kont te ‘prikken’. Bij dit spel plak je echter de staart vast met klittenband en is hij eenvoudig weg te halen. Wij bieden dit spel aan in twee formaten. Dit grotere formaat is beter geschikt voor grote kinderen en volwassen, waar het kleine formaat beter geschikt is voor kleine kinderen.

 

Specificaties

De pomp van dit opblaasspel is eenvoudig aan te sluiten op een normale stroomvoorziening van 220V. Het spel staat binnen enkele minuten.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 75
Prijs exclusief BTW: € 61,98
Borg: € 100
Opblaasbaar Kinderspel Ranja Koe

Ranja Koe opblaasspel

Maak van ‘even iets te drinken halen’ een feestelijk spel!

Onder deze grote, oranje-zwarte opblaaskoe hangt een emmer met uiers. Gooi de emmer lekker vol, bijvoorbeeld met ranja, en de kinderen kunnen hun eigen drankje melken! Op deze manier is zelfs een simpel drankje halen een spel voor de kinderen. Daarmee is de opblaaskoe perfect voor bijvoorbeeld straatspeeldag of een kinderfeest!

 

Specificaties

De pomp van dit opblaasspel is eenvoudig aan te sluiten op een normale stroomvoorziening van 220V. Eenmaal opgeblazen is de ranjakoe 2,1 meter hoog, 3 meter diep en 1,5 meter breed. Het spel staat binnen enkele minuten.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 75
Prijs exclusief BTW: € 61,98
Borg: € 100
Opblaasbaar Kinderspel Limbo Dansen

Limbodansen opblaasspel

How low can you go? Je komt erachter met dit limbo-dans opblaasspel!

Met deze verhuurattractie test je hoe soepel je bent. De stok hangt tussen twee grote palmbomen en is (uiteraard) in hoogte aanpasbaar. Op één van de palmbomen staat hoe hoog (of laag) de stok hangt. Door zijn uiterlijk is dit spel bijvoorbeeld leuk voor een zomers Hawaii-feest. Je kunt hem uiteraard ook inzetten voor een sportdag, straatspeeldag of een kinderfeest!

 

Specificaties

De pomp van dit opblaasspel is eenvoudig aan te sluiten op een normale stroomvoorziening van 220V. Eenmaal opgeblazen is het spel 2,5 meter hoog, 3,5 meter breed en 1,5 meter diep. Het spel is met ongeveer 10 minuten opgeblazen.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 45
Prijs exclusief BTW: € 37,19
Borg: € 100
Opblaasbaar Kinderspel Basketbal

Mega Basketbal opblaasspel

Gooi ‘m door de ring!

Test hoe goed je bent in basketbal met dit enorme basketbal-opblaasspel. Er kunnen drie personen tegelijk sportief aan de slag met dit opblaasspel. Dat maakt hem perfect voor bijvoorbeeld een sportdag of een indoor speeltuin.

 

Specificaties

De pomp van dit opblaasspel is eenvoudig aan te sluiten op een normale stroomvoorziening van 220V. Eenmaal opgeblazen is het spel 5,6 meter hoog, 3,6 meter breed en 3 meter diep. Het spel is met ongeveer 10 minuten opgeblazen.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 115
Prijs exclusief BTW: € 95,04
Borg: € 100
Opblaasbaar Kinderspel Voetbal Spel

Goal Schieten opblaasspel

Met dit opblaasspel heb je binnen enkele minuten een gaaf goal om je voetbalvaardigheden op te oefenen!

Je kunt dit voetbalgoal op twee manier gebruiken. Allereerst kun je hem als een normaal goal gebruiken waarbij de keeper verdedigt. Je kunt echter ook gebruik maken van het doek (bevestigd met klittenband) waarbij iedereen probeert door één van de vijf gaten te schieten. Uiteraard verdien je meer punten wanneer je moeilijkere targets raakt! Huur het goal voor bijvoorbeeld straatspeeldag, een tijdelijke binnenspeeltuin of voor een sportdag!

 

Specificaties

De pomp van dit opblaasspel is eenvoudig aan te sluiten op een normale stroomvoorziening van 220V. Eenmaal opgeblazen is het spel 2,5 meter hoog, 4 meter breed en 2,5 meter diep. Het spel is met ongeveer 10 minuten opgeblazen.

Voor dit verhuurartikel gelden de algemene voorwaarden

Prijs: € 85
Prijs exclusief BTW: € 70,25
Borg: € 100