Redenen om bij het feesthuis te shoppen:

Cadeauballonnen

Cadeauballonnen

Cadeauballonnen

Cadeauballonnen zijn de perfecte manier om kleine kado’s groots in te pakken!

De grote ballon is transparant en beschikbaar met verschillende, feestelijke opdrukken. Je kunt er bijvoorbeeld een kaart, cadeaucheques of kleine cadeautjes in doen. Door met de opdrukken en kleuren te variëren, is de cadeauballon voor elke gelegenheid geschikt. Hierbij kun je denken aan cadeauballonnen voor bruiloften, verjaardagen, geslaagden, Sinterklaas en Kerstmis. Er is een cadeauballon voor elk feest!

 

Zelf een cadeauballon halen? Daar is geen afspraak voor nodig, maar je kunt gewoon onze feestwinkel binnenstappen. Jouw eigen, gepersonaliseerde cadeauballon is met zo’n 5 à 10 minuten klaar!

Prijsindicatie: €12,50
Prijs exclusief BTW: €10,33
Gender reveal kadoballon

Gender Reveal ballon

Wordt het een jongetje of een meisje?

De Gender Reveal ballon is in de basis hetzelfde als een normale cadeauballon, maar hij verdient zeker een aparte vermelding! De grote ballon is in dit geval namelijk niet transparant, maar zwart en ondoorschijnend. In die ballon zitten kleine ballonnetjes en confetti die (na het knallen) verklappen welk geslacht het kindje heeft. Zo kun je op een originele manier achter het geslacht van jullie kindje komen! Wij kunnen de Gender Reveal ballon leuk aankleden met ballonnen waarop staat ‘He or She?’. Er zijn eventueel ook andere Gender Reveal ballonnen beschikbaar, waar we je graag meer over vertellen in onze feestwinkel! Op de foto staat de luxe variant met extra heliumballonnen à €16,95.

 

Zelf een Gender Reveal cadeauballon halen? Daar is geen afspraak voor nodig, maar je kunt gewoon onze feestwinkel binnenstappen. Jouw eigen, gepersonaliseerde ballon is met zo’n 5 à 10 minuten klaar!

Prijsindicatie: €12,50
Prijs exclusief BTW: €10,33