Sinterklaasbezoek

Liedjes zingen rondom de openhaard, gezellig spelletjes doen met de kinderen en dan ineens BOINK BOINK op de deur… de kinderen zijn in spanning, wie zal dat zijn? Het is Sinterklaas en zijn twee gezellige Zwarte Pieten.

Gedurende het bezoek zal Sinterklaas vanuit zijn Grote Boek een persoonlijk woordje richten tot alle kinderen. De pieten zullen de kinderen doen smullen van al het snoepgoed en wellicht zijn er voor de kinderen ook nog cadeautjes dit jaar.

Indien u een bezoek van Sinterklaas met twee Zwarte Pieten of een bezoek van twee Pieten zou willen reserveren kunt u het boekingsformulier hieronder invullen met de gewenste datum en tijd. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen of de gekozen datum en tijd beschikbaar zijn en wat het beste in het drukke schema van Sinterklaas past. De huisbezoekjes die de Sint in deze periode aflegt moeten wel in de regio Westland of Den Haag zijn.

Teksten over uw gasten kunt u aanleveren door het Gast-info formulier in te vullen en uw naam, boekingsnummer, datum, tijd van het bezoek en uw e-mail adres te noteren.
Indien u nog vragen heeft over het huisbezoek van de Sint of over de verhaaltjes voor de kinderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vraag een huisbezoek aan!

Vul verhaaltjes voor in het Grote boek in!