Laatste Berichten

Een jongen of een meisje? De 4 origineelste Gender Reveal ideeën!

De zwangerschap is spannend.. Een lange tijd ben je met smart aan het wachten op je kindje. Wanneer het geslacht bekend is kun je ervoor kiezen om het geslacht meteen te horen of om deze pas bij de geboorte te weten te komen. Maar als je het al eerder wilt weten, dan wil je dit moment extra speciaal maken! Om het geslacht van jouw baby’tje op een originele en feestelijke manier te onthullen hebben wij van ’t Feesthuis de leukste gender reveal ideeën voor je. Je wilt natuurlijk van dit bijzondere moment een speciale gelegenheid maken en daar gaan we je bij helpen! We zetten de tips voor je op een rij.

1. Gender reveal ballon

Onze favoriete tip die we je kunnen geven is de Gender Reveal ballon! De Gender Reveal ballon is in de basis hetzelfde als een normale cadeauballon, hij is namelijk niet transparant, maar zwart en ondoorschijnend. In die ballon zitten kleine ballonnetjes en confetti die (na het knallen) verklappen welk geslacht het kindje heeft. Zo kun je op een originele manier achter het geslacht van jullie kindje komen! Ook kun je de Gender Reveal ballon leuk aankleden met ballonnenteksten waarop staat ‘He or She?’, ‘Boy or Girl?’ Of ‘Little brother or sister?’.

gender reveal ballon

2. Een confetti kanon

Een andere super leuke manier om het geslacht van jouw baby’tje te onthullen is een confetti kanon! Net als het openen van een fles champagne geeft dit een bijzonder gevoel wanneer je het kanon laat poppen! Dit is een zwarte of goude stick waarin roze of blauwe confetti verstopt zit. Draai aan de stick en BAM! Daar is het geslacht van je kindje! Als dit geen bijzonder moment is..

gender reveal confetti kanon

3. Een ijsfontijn met blauwe of roze vlam

Nog een originele manier om het geslacht van je kindje te onthullen is door een ijsfontijn in een (ijs)taart te prikken. Op deze manier maak je op een feestelijke manier bekend wat het geslacht wordt van jouw baby! Zet hem aan en verras de personen om je heen wat het geslacht van de baby wordt! Reken maar dat dit veel leuke reacties gaat opleveren!

gender reveal ijsfontijn

4. Geef een genderparty aan vrienden of familie.

Ook een leuke tip die we je kunnen geven is; organiseer een genderparty. Ontdek samen met jouw vriendinnen of familie wat het geslacht van jouw langverwachte kindje is en deel dit bijzondere moment samen met hen. Je kunt dit feestje helemaal aankleden met toepasselijke vlaggenlijn, servetten, bordjes, bekers en ballonnen.

*Extra tip: Leg dit onvergetelijke moment op een grappige manier vast door samen met jouw vriendinnen door gebruik te maken van photobooth props. Hieruit komen geheid de leukste, gekste en grappigste foto’s voor in de fotoboeken!

gender party

Waar bestel ik Gender reveal artikelen?

Deze gender reveal ideeën en nog veel meer artikelen bestel je allemaal gemakkelijk bij ’t Feesthuis! Ook kun je gewoon de winkel in lopen en maken we bijvoorbeeld jouw gender reveal ballon ter plekke voor je klaar. Bekijk hieronder onze artikelen die jouw gender reveal compleet maken!

5 redenen waarom ballonnen niet mogen ontbreken op jullie bruiloft

Jullie bruiloft: het is de mooiste dag van jullie leven. Met ballonnen kun je echter de mooiste dag van je leven nóg mooier maken. Hier zijn vijf redenen waarom ballonnen eigenlijk niet mogen ontbreken op deze mooie dag.

 

1: Help je gasten op weg.

We beginnen met een praktische reden. Jullie weten tot in de puntjes hoe jullie huwelijk eruit gaat verlopen. De gasten daarentegen hebben waarschijnlijk een dag van te voren pas gekeken waar ze exact moeten zijn. Soms zijn trouwlocaties alleen te voet bereikbaar, waardoor het nog best even een speurtocht kan zijn. Jullie kunnen ze helpen (wel zo fijn als iedereen op tijd is, immers) door bijvoorbeeld het pad aan te duiden met ballonpilaren, ballonnenrozetten of wellicht heliumballonnen. Op deze manier is de toon voor een feestelijke dag gezet én help je gasten de locatie te vinden.

Ballonnen naar de trouwlocatie

 

 2: Laat zien wat jullie stijl is!

Van de kleding van de getuigen, de kleuren van de uitnodigingen tot aan de perfecte trouwlocatie: jullie hebben waarschijnlijk over elk aspect van jullie huwelijk goed nagedacht. Hierbij hebben jullie gekozen voor een trouwlocatie die helemaal past bij jullie smaak en stijl. De basis is daarmee goed, maar je maakt de locatie af met de juiste aankleding. Ballonnen zijn hier perfect voor!

Met ballonnen kun je namelijk elke locatie feestelijk en tegelijkertijd stijlvol aankleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stijlvolle setjes van witte en pastelkleurige heliumballonnen met parelmoerglans langs het pad richting het altaar. Of lopen jullie gasten onder een prachtige ballonnenboog door vlak voordat jullie elkaar het jawoord geven? Laat zien hoe dé perfecte dag er volgens jullie uit moet zien!

 

Setjes heliumballonnen voor een huwelijk

 

3: Maak het jawoord nog mooier.

Picture this: jullie kijken elkaar in de ogen en staan op het punt om elkaar het jawoord te geven. Uiteraard staat er een fotograaf klaar om dit grote moment in je leven vast te leggen. Jullie geven elkaar na het jawoord (eindelijk!) die eerste kus als getrouwd stel. De fotograaf schiet er op los terwijl er achter jullie twee prachtige, verbonden harten van ballonnen hangen. Jullie kus wordt vereeuwigd terwijl jullie op de achtergrond omringd worden door dit symbool van jullie liefde en verbintenis.

 

Ballonnenhart bij trouwlocatie

 

4: Maak de tafelschikking op een feestelijke manier duidelijk.

Na de huwelijksceremonie volgt het diner. Ach ach, wat hebben jullie lang nagedacht over de tafelschikking. Je wilt natuurlijk niet dat je goede vriend naast zijn ex moet zitten, maar ook weer niet naast je ietwat verbitterde oom… Gelukkig hebben jullie deze puzzel al een tijd geleden opgelost. Nu moet alleen iedereen nog zijn of haar plek vinden.

Een manier om de tafelschikking aan te geven, is door ballonnen met verschillende kleuren en/of vormen op de tafels te plaatsen. Het is immers kinderlijk eenvoudig om de tafel met ‘het witte hart’ of ‘het setje met bovenaan de rode ballon’ te vinden. Dat is niet alleen handig, maar heeft als bijkomend voordeel dat de dinerlocatie ook gelijk mooi is aangekleed!

Heliumballonnen op tafel

5: Party time!

Na alle formaliteiten belooft het een groots feest te worden. Je geliefde en jij hebben elkaar eeuwige trouw en liefde belooft, en dat mag gevierd worden. Na jullie prachtige dans is de dansvloer officieel geopend: de drankjes worden geschonken, de muziek staat aan, nu is het alleen nog wachten totdat jullie gasten helemaal loskomen.

Om hierbij te helpen, kun je de dansvloer uitnodigender en feestelijker maken met ballonnen. Ook hier kunnen bijvoorbeeld setjes heliumballonnen of mooie bubble-ballonnen rondom de dansvloer een feestelijk tintje meegeven. Een ander idee gaaf en indrukwekkend idee is om bijvoorbeeld het gehele plafond te vullen met heliumballonnen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ballonnenpilaren voor een huwelijk

 

’t Feesthuis verzorgt al meer dan 10 jaar de mooiste ballondecoraties voor huwelijken en bruiloftsfeesten op vele verschillende locaties. Wij hebben hierbij jullie wensen en goede service centraal staan. Met de ruim 70 kleuren aan ballonnen en vele verschillende soorten ballondecoraties waaruit je bij ons kunt kiezen, kunnen jullie elke locatie helemaal naar jullie wens laten decoreren.

Op deze website kun je al op je gemak bekijken welke ballondecoraties wij bieden, maar daar houdt het niet bij op! Ons team ademt creativiteit en maakte al voor vele bruidsparen de gaafste en meest unieke decoraties. Ook jullie idee is ons niet te gek. We hebben het er graag, geheel vrijblijvend, met jullie over in onze feestwinkel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

 

Carnaval: waar is dat feestje?

Nog een kleine twee weken en dan barst het gezelligste feest van Nederland weer los: carnaval!

 

Volgende week wordt er op vele plekken in Nederland weer flink carnaval gevierd. Wijzelf kijken enorm uit naar Westlands Carnaval en Holland Viert Feest in Wateringen. Westlands Carnaval staat al jaren garant voor een overdosis aan gezelligheid. Trek daarom je mafste, gaafste of meest sexy carnavalsoutfit aan naar dit feest: het belooft sowieso een mooie avond te worden. Ben jij echter meer een kroegtijger? Tijdens Holland Viert Feest verandert de VELO-hal in de grootste kroeg van Nederland. Topartiesten als Mario Mulder, Henk Dissel en hoofdact Anita Meyer maken er één groots, oer-Hollands feest van. Wij zeggen ‘inhaken en meebrullen’!

 

Beneden de rivieren

Vier je Carnaval niet (zoals wij) in Zuid-Holland, dan kun je altijd onder de rivieren feest gaan vieren. Ga bijvoorbeeld helemaal los in ’t Kielegat (Breda), Lampegat (Eindhoven) of Mestreech (Maastricht)! Het kan natuurlijk zo zijn dat je in het westen van het land woont, maar toch liever naar het zuiden trekt. Onze tip is om dan even bij onze vrienden van Online Festival Travel te kijken. Via hun website kunnen je vriend(inn)en en jij met een bus vol andere feestgangers samen naar het carnavalsfeest van jullie keuze afreizen. Er staan al bussen in de planning voor zowel Breda als Eindhoven!

 

Oh oh oh, het is volgende week al! Wat moet ik aaaaaaan?!

Maar met nog maar twee weken te gaan, is er niet heel lang meer om na te denken over je kostuum. Geen paniek: wij helpen je graag hierbij! Kom een keertje langs in onze feestwinkel om te kijken naar onze leuke verkleedartikelen en huurkleding. Je kunt uiteraard ook alvast lekker de webshop doorspitten om ideeën op te doen en, als je jouw ideale kostuum hebt gevonden, hem direct online bestellen. Je hebt hem dan binnen no time in huis! Niet onze hele carnavalscollectie staat online, dus een bezoekje aan de winkel is altijd de moeite waard.

 

De online collectie carnavalskostuums bekijken:

 

Bestel carnavalskostuums voor heren direct online of bezoek onze feestwinkelBestel carnavalskostuums voor dames direct online of bezoek onze feestwinkel

Bestel carnavalskostuums voor jongens direct online of bezoek onze feestwinkel!Bestel carnavalskostuums voor meisjes direct online of bezoek onze feestwinkel!

 

Veel feestplezier, alaaf!

Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van ’t Feesthuis! Na jarenlange trouwe dienst voldeed de oude website niet meer aan alle wensen (wij wilden ook wel eens een website die ook op je smartphone handig is om te gebruiken!). Alhoewel wij al een hoop werk en liefde hebben gestopt in deze website, is er nog een hoop werk aan de winkel.

 

Lege categorieën in de webshop

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er productcategorieën in onze webshop staan die op dit moment nog helemaal leeg zijn. Betekent dit dat we helemaal dan helemaal geen feestartikelen in die categorie hebben? Nee hoor! Wij moeten alleen elk individueel artikel opnieuw klaarmaken voor de webshop. We moeten ze netjes in de juiste categorie plaatsen, een mooie afbeelding toevoegen en een nieuwe omschrijving schrijven. En aangezien wij een enorm assortiment hebben met duizenden feestartikelen, verkleedkleding en schmink, gaat daar een hoop tijd in zitten. We zijn daar dus nog wel even zoet mee! Gelukkig hebben wij hier heerlijke koffie in ’t Feesthuis. Wil je zeker weten dat we een bepaald artikel in onze feestwinkel hebben? Je kunt ons altijd bellen via 0174-290115!

 

Foutje gevonden?

Kom je ergens vast te zitten op de website, werkt iets niet helemaal lekker of kom je een hele lelijke spelfout tegen? We horen het graag! Stuur je vraag, klacht of opmerking aangaande de website naar bruce@feesthuis.nl. Ongezouten meningen en goede feedback vindt hij alleen maar fijn! Met jullie inbreng gaan wij aan de slag om onze website verder te verbeteren.