Nieuwe website!

Welkom op de nieuwe website van ’t Feesthuis! Na jarenlange trouwe dienst voldeed de oude website niet meer aan alle wensen (wij wilden ook wel eens een website die ook op je smartphone handig is om te gebruiken!). Alhoewel wij al een hoop werk en liefde hebben gestopt in deze website, is er nog een hoop werk aan de winkel.

 

Lege categorieën in de webshop

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat er productcategorieën in onze webshop staan die op dit moment nog helemaal leeg zijn. Betekent dit dat we helemaal dan helemaal geen feestartikelen in die categorie hebben? Nee hoor! Wij moeten alleen elk individueel artikel opnieuw klaarmaken voor de webshop. We moeten ze netjes in de juiste categorie plaatsen, een mooie afbeelding toevoegen en een nieuwe omschrijving schrijven. En aangezien wij een enorm assortiment hebben met duizenden feestartikelen, verkleedkleding en schmink, gaat daar een hoop tijd in zitten. We zijn daar dus nog wel even zoet mee! Gelukkig hebben wij hier heerlijke koffie in ’t Feesthuis. Wil je zeker weten dat we een bepaald artikel in onze feestwinkel hebben? Je kunt ons altijd bellen via 0174-290115!

 

Foutje gevonden?

Kom je ergens vast te zitten op de website, werkt iets niet helemaal lekker of kom je een hele lelijke spelfout tegen? We horen het graag! Stuur je vraag, klacht of opmerking aangaande de website naar [email protected] Ongezouten meningen en goede feedback vindt hij alleen maar fijn! Met jullie inbreng gaan wij aan de slag om onze website verder te verbeteren.

 

Gecategoriseerd in :