Sinterklaas TV kostuum

Sinterklaas feestje? Eerst even naar 't Feesthuis!

Sinterklaas komt er weer aan!

Het leukste kinderfeest van het jaar! Sinterklaas heeft graag mooie en luxe kleding aan. Niet alleen omdat hij deze kleding aan heeft op TV, maar ook voor tijdens zijn bezoekjes bij de kinderen thuis wil hij er op zijn best uit zien om hun dag onvergetelijk te maken. Daarom shopt de goedheiligman zijn kleding van de hoogste kwaliteit bij ’t Feesthuis. Hier vind hij alle onderdelen van zijn luxe sinterklaaskostuum zoals habijten, mijters, rokken en mantels. Maar natuurlijk ook zijn accessoires zoals zijn staf, handschoenen of ring mocht hij deze kwijtraken. Ook voor zijn pieten vind hij hier mooie, luxe, fluwelen kostuums zodat zij goed voor de dag komen tijdens de huisbezoekjes bij de lieve kindertjes.

Waar bestaat het luxe sinterklaas tv kostuum uit?

De sint heeft een uitgebreid pak. Het bestaat allereerst uit een habijt met rok. Deze draagt hij omdat het toch best koud kan zijn. Daarbij draagt hij een luxe mantel. De sint draagt ook een stola. Dit is een soort sjaal die hij om zijn nek doet tegen de kou. Natuurlijk draagt hij ook altijd zijn mijter. Deze ontbreekt niet aan zijn outfit. Als accessoire heeft de sint altijd witte handschoenen aan met een rode diamanten ring met goud aan om zijn linkerhand. Vergeet natuurlijk niet zijn karakteristieke staf die hij overal meeneemt.

Dus sinterklaas of kledingpiet, klik op de blauwe knop om jouw sinterklaas tv kostuum online te bestellen! Bestel vandaag voor 16:00 en het is morgen in huis!