Een jongen of een meisje? De 4 origineelste Gender Reveal ideeën!

De zwangerschap is spannend.. Een lange tijd ben je met smart aan het wachten op je kindje. Wanneer het geslacht bekend is kun je ervoor kiezen om het geslacht meteen te horen of om deze pas bij de geboorte te weten te komen. Maar als je het al eerder wilt weten, dan wil je dit moment extra speciaal maken! Om het geslacht van jouw baby’tje op een originele en feestelijke manier te onthullen hebben wij van ’t Feesthuis de leukste gender reveal ideeën voor je. Je wilt natuurlijk van dit bijzondere moment een speciale gelegenheid maken en daar gaan we je bij helpen! We zetten de tips voor je op een rij.

1. Gender reveal ballon

Onze favoriete tip die we je kunnen geven is de Gender Reveal ballon! De Gender Reveal ballon is in de basis hetzelfde als een normale cadeauballon, hij is namelijk niet transparant, maar zwart en ondoorschijnend. In die ballon zitten kleine ballonnetjes en confetti die (na het knallen) verklappen welk geslacht het kindje heeft. Zo kun je op een originele manier achter het geslacht van jullie kindje komen! Ook kun je de Gender Reveal ballon leuk aankleden met ballonnenteksten waarop staat ‘He or She?’, ‘Boy or Girl?’ Of ‘Little brother or sister?’.

gender reveal ballon

2. Een confetti kanon

Een andere super leuke manier om het geslacht van jouw baby’tje te onthullen is een confetti kanon! Net als het openen van een fles champagne geeft dit een bijzonder gevoel wanneer je het kanon laat poppen! Dit is een zwarte of goude stick waarin roze of blauwe confetti verstopt zit. Draai aan de stick en BAM! Daar is het geslacht van je kindje! Als dit geen bijzonder moment is..

gender reveal confetti kanon

3. Een ijsfontijn met blauwe of roze vlam

Nog een originele manier om het geslacht van je kindje te onthullen is door een ijsfontijn in een (ijs)taart te prikken. Op deze manier maak je op een feestelijke manier bekend wat het geslacht wordt van jouw baby! Zet hem aan en verras de personen om je heen wat het geslacht van de baby wordt! Reken maar dat dit veel leuke reacties gaat opleveren!

gender reveal ijsfontijn

4. Geef een genderparty aan vrienden of familie.

Ook een leuke tip die we je kunnen geven is; organiseer een genderparty. Ontdek samen met jouw vriendinnen of familie wat het geslacht van jouw langverwachte kindje is en deel dit bijzondere moment samen met hen. Je kunt dit feestje helemaal aankleden met toepasselijke vlaggenlijn, servetten, bordjes, bekers en ballonnen.

*Extra tip: Leg dit onvergetelijke moment op een grappige manier vast door samen met jouw vriendinnen door gebruik te maken van photobooth props. Hieruit komen geheid de leukste, gekste en grappigste foto’s voor in de fotoboeken!

gender party

Waar bestel ik Gender reveal artikelen?

Deze gender reveal ideeën en nog veel meer artikelen bestel je allemaal gemakkelijk bij ’t Feesthuis! Ook kun je gewoon de winkel in lopen en maken we bijvoorbeeld jouw gender reveal ballon ter plekke voor je klaar. Bekijk hieronder onze artikelen die jouw gender reveal compleet maken!

Gecategoriseerd in :