Carnaval: waar is dat feestje?

Nog een kleine twee weken en dan barst het gezelligste feest van Nederland weer los: carnaval!

 

Volgende week wordt er op vele plekken in Nederland weer flink carnaval gevierd. Wijzelf kijken enorm uit naar Westlands Carnaval en Holland Viert Feest in Wateringen. Westlands Carnaval staat al jaren garant voor een overdosis aan gezelligheid. Trek daarom je mafste, gaafste of meest sexy carnavalsoutfit aan naar dit feest: het belooft sowieso een mooie avond te worden. Ben jij echter meer een kroegtijger? Tijdens Holland Viert Feest verandert de VELO-hal in de grootste kroeg van Nederland. Topartiesten als Mario Mulder, Henk Dissel en hoofdact Anita Meyer maken er één groots, oer-Hollands feest van. Wij zeggen ‘inhaken en meebrullen’!

 

Beneden de rivieren

Vier je Carnaval niet (zoals wij) in Zuid-Holland, dan kun je altijd onder de rivieren feest gaan vieren. Ga bijvoorbeeld helemaal los in ’t Kielegat (Breda), Lampegat (Eindhoven) of Mestreech (Maastricht)! Het kan natuurlijk zo zijn dat je in het westen van het land woont, maar toch liever naar het zuiden trekt. Onze tip is om dan even bij onze vrienden van Online Festival Travel te kijken. Via hun website kunnen je vriend(inn)en en jij met een bus vol andere feestgangers samen naar het carnavalsfeest van jullie keuze afreizen. Er staan al bussen in de planning voor zowel Breda als Eindhoven!

 

Oh oh oh, het is volgende week al! Wat moet ik aaaaaaan?!

Maar met nog maar twee weken te gaan, is er niet heel lang meer om na te denken over je kostuum. Geen paniek: wij helpen je graag hierbij! Kom een keertje langs in onze feestwinkel om te kijken naar onze leuke verkleedartikelen en huurkleding. Je kunt uiteraard ook alvast lekker de webshop doorspitten om ideeën op te doen en, als je jouw ideale kostuum hebt gevonden, hem direct online bestellen. Je hebt hem dan binnen no time in huis! Niet onze hele carnavalscollectie staat online, dus een bezoekje aan de winkel is altijd de moeite waard.

 

De online collectie carnavalskostuums bekijken:

 

Bestel carnavalskostuums voor heren direct online of bezoek onze feestwinkelBestel carnavalskostuums voor dames direct online of bezoek onze feestwinkel

Bestel carnavalskostuums voor jongens direct online of bezoek onze feestwinkel!Bestel carnavalskostuums voor meisjes direct online of bezoek onze feestwinkel!

 

Veel feestplezier, alaaf!

Gecategoriseerd in :