Ballonrelease-alternatieven bij onthullingen & openingen

Wellicht had je nog niet aan de volgende alternatieven gedacht, maar deze zijn ook ontzettend leuk en zetten de onthulling/opening in de spotlight!

 

• Bij openingen en onthullingen kunnen wij een ballonnenmuur maken, eventueel zelfs met een logo of letter verwerkt in de kleuren van de ballondecoratie!

• Knip een lint door waarna ballonobjecten de lucht in vliegen. Vervolgens blijven ze, verankerd aan een touw, gedurende het gehele evenement feestelijk zweven. Een leuk voorbeeld hiervan zijn de druiventrossen van ballonnen die wij maakten voor de opening van een druivenkwekerij. Deze druiventrossen van ballonnen bleven feestelijk in zicht zweven gedurende het gehele evenement. We maken graag een ballonobject die bij uw evenement of bedrijf past!

• Gaat het om de onthulling van bijvoorbeeld een standbeeld of bankje? Wij hebben eerder al bankjes volledig in papier ingepakt waarbij ballonstrengen tevoorschijn kwamen zodra het papier werd opengescheurd!

• Betreft het een opening? Plaats een tunnel van ballonnenbogen voor de entree waar alle bezoekers doorheen moeten!

 

Deze druiventrossen van ballonnen bleven feestelijk zweven  Een ballonnentunnel waar bezoekers van een opening doorheen lopen  ballondecoratie-ballonnenwand