5 redenen waarom ballonnen niet mogen ontbreken op jullie bruiloft

Jullie bruiloft: het is de mooiste dag van jullie leven. Met ballonnen kun je echter de mooiste dag van je leven nóg mooier maken. Hier zijn vijf redenen waarom ballonnen eigenlijk niet mogen ontbreken op deze mooie dag.

 

1: Help je gasten op weg.

We beginnen met een praktische reden. Jullie weten tot in de puntjes hoe jullie huwelijk eruit gaat verlopen. De gasten daarentegen hebben waarschijnlijk een dag van te voren pas gekeken waar ze exact moeten zijn. Soms zijn trouwlocaties alleen te voet bereikbaar, waardoor het nog best even een speurtocht kan zijn. Jullie kunnen ze helpen (wel zo fijn als iedereen op tijd is, immers) door bijvoorbeeld het pad aan te duiden met ballonpilaren, ballonnenrozetten of wellicht heliumballonnen. Op deze manier is de toon voor een feestelijke dag gezet én help je gasten de locatie te vinden.

Ballonnen naar de trouwlocatie

 

 2: Laat zien wat jullie stijl is!

Van de kleding van de getuigen, de kleuren van de uitnodigingen tot aan de perfecte trouwlocatie: jullie hebben waarschijnlijk over elk aspect van jullie huwelijk goed nagedacht. Hierbij hebben jullie gekozen voor een trouwlocatie die helemaal past bij jullie smaak en stijl. De basis is daarmee goed, maar je maakt de locatie af met de juiste aankleding. Ballonnen zijn hier perfect voor!

Met ballonnen kun je namelijk elke locatie feestelijk en tegelijkertijd stijlvol aankleden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stijlvolle setjes van witte en pastelkleurige heliumballonnen met parelmoerglans langs het pad richting het altaar. Of lopen jullie gasten onder een prachtige ballonnenboog door vlak voordat jullie elkaar het jawoord geven? Laat zien hoe dé perfecte dag er volgens jullie uit moet zien!

 

Setjes heliumballonnen voor een huwelijk

 

3: Maak het jawoord nog mooier.

Picture this: jullie kijken elkaar in de ogen en staan op het punt om elkaar het jawoord te geven. Uiteraard staat er een fotograaf klaar om dit grote moment in je leven vast te leggen. Jullie geven elkaar na het jawoord (eindelijk!) die eerste kus als getrouwd stel. De fotograaf schiet er op los terwijl er achter jullie twee prachtige, verbonden harten van ballonnen hangen. Jullie kus wordt vereeuwigd terwijl jullie op de achtergrond omringd worden door dit symbool van jullie liefde en verbintenis.

 

Ballonnenhart bij trouwlocatie

 

4: Maak de tafelschikking op een feestelijke manier duidelijk.

Na de huwelijksceremonie volgt het diner. Ach ach, wat hebben jullie lang nagedacht over de tafelschikking. Je wilt natuurlijk niet dat je goede vriend naast zijn ex moet zitten, maar ook weer niet naast je ietwat verbitterde oom… Gelukkig hebben jullie deze puzzel al een tijd geleden opgelost. Nu moet alleen iedereen nog zijn of haar plek vinden.

Een manier om de tafelschikking aan te geven, is door ballonnen met verschillende kleuren en/of vormen op de tafels te plaatsen. Het is immers kinderlijk eenvoudig om de tafel met ‘het witte hart’ of ‘het setje met bovenaan de rode ballon’ te vinden. Dat is niet alleen handig, maar heeft als bijkomend voordeel dat de dinerlocatie ook gelijk mooi is aangekleed!

Heliumballonnen op tafel

5: Party time!

Na alle formaliteiten belooft het een groots feest te worden. Je geliefde en jij hebben elkaar eeuwige trouw en liefde belooft, en dat mag gevierd worden. Na jullie prachtige dans is de dansvloer officieel geopend: de drankjes worden geschonken, de muziek staat aan, nu is het alleen nog wachten totdat jullie gasten helemaal loskomen.

Om hierbij te helpen, kun je de dansvloer uitnodigender en feestelijker maken met ballonnen. Ook hier kunnen bijvoorbeeld setjes heliumballonnen of mooie bubble-ballonnen rondom de dansvloer een feestelijk tintje meegeven. Een ander idee gaaf en indrukwekkend idee is om bijvoorbeeld het gehele plafond te vullen met heliumballonnen! De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Ballonnenpilaren voor een huwelijk

 

’t Feesthuis verzorgt al meer dan 10 jaar de mooiste ballondecoraties voor huwelijken en bruiloftsfeesten op vele verschillende locaties. Wij hebben hierbij jullie wensen en goede service centraal staan. Met de ruim 70 kleuren aan ballonnen en vele verschillende soorten ballondecoraties waaruit je bij ons kunt kiezen, kunnen jullie elke locatie helemaal naar jullie wens laten decoreren.

Op deze website kun je al op je gemak bekijken welke ballondecoraties wij bieden, maar daar houdt het niet bij op! Ons team ademt creativiteit en maakte al voor vele bruidsparen de gaafste en meest unieke decoraties. Ook jullie idee is ons niet te gek. We hebben het er graag, geheel vrijblijvend, met jullie over in onze feestwinkel. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken!

 

Gecategoriseerd in :