't Feesthuis Wateringen
 • Home
 • Webshop
 • Ballondecoraties
 • Te huur
 • Contact
 • 0item(s)

  U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Redenen om bij het feesthuis te shoppen:
 • Gratis bezorgd vanaf €50
 • Afhalen/retourneren kan ook in onze winkel
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis!

Lippenstift en lipgloss

Product was successfully added to your shopping cart.

Lippenstift en lipgloss

Let op:

Onze enorme collectie Grimas-artikelen staat helaas nog niet in onze webshop. Je kunt ze wel in onze feestwinkel halen of online bestellen via de Grimas website.

Bestel schmink op de Grimas website

 

Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)

 1. Neon UV Lipstick intense blauw

  Met deze neon blauw lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 2. Neon UV Lipstick intense geel

  Met deze neon geel lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 3. Neon UV lipstick intense groen

  Met deze neon groen lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 4. Neon UV lipstick intense Oranje

  Met deze neon oranje lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 5. Neon UV lipstick intense paars

  Met deze neon paars lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 6. Neon UV lipstick intense pink

  Met deze neon roze lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 7. Neon UV lipstick intense rood

  Met deze neon rood lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 8. Neon UV Lipstick wit

  Met deze neon wit lippenstift val je zeker op. De UV kleur van de lippenstift is van zichzelf al behoorlijk fel van kleur maar zal in Black-Light nog extra oplichten. Ideaal dus voor 80's partys, neon-feesten en full-moon party's.
  € 2,99
 9. UV Lippenstift blauw 4gr

  Heb je een Neon of Full Moon party dan mag deze UV Lippenstift in heldere blauwe kleur niet ontbreken! Een goeie felle lippenstift welke nog eens extra oplicht wanneer de Blacklight aan gaat.
  € 2,99
 10. UV Lippenstift pink 4gr

  Heb je een Neon of Full Moon party dan mag deze UV Lippenstift in heldere roze kleur niet ontbreken! Een goeie felle lippenstift welke nog eens extra oplicht wanneer de Blacklight aan gaat.
  € 2,99
Van hoog naar laag sorteren

   

10 artikel(en)