0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Redenen om bij het feesthuis te shoppen:
 • Gratis bezorgd vanaf €50
 • Afhalen/retourneren kan ook in onze winkel
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis!

Make-up en Grime

Product was successfully added to your shopping cart.

Make-up en Grime

Let op:

Onze enorme collectie Grimas-artikelen staat helaas nog niet in onze webshop. Je kunt ze wel in onze feestwinkel halen of online bestellen via de Grimas website.

Bestel schmink op de Grimas website

 

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 20 van 660 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. 3 maanden lenzen Bloedschot

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien alsof er bloed op gespat is. De lens is Wit met een rode bloedspatters. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 2. 3 maanden lenzen Electro Groen

  1 paar zachte lenzen die je ogen er electrisch groen uit laten zien. De lens heeft een soort van stralend groen effect. Mooi effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 3. 3 maanden lenzen Ork

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als die van een Ork. De lens is rood met gele aderen. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 4. 3 maanden lenzen Rode Duivel

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als die van de Duivel. De lens is geheel rood. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 5. 3 maanden lenzen Rode Wolf

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als van een levensgevaarlijke Wolf, rood met zwart. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 6. 3 maanden lenzen Saw

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als die uit Saw. De lens is wit met een rode buitenrand. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 7. 3 maanden lenzen Wit Blind

  1 paar zachte lenzen die je ogen er helemaal wit uit laten zien. Omdat de lens helemaal wit is is het wel erg moeilijk om nog goed te kijken, je hebt als het ware een witte waas voor je ogen. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest.
  € 9,99
 8. 3 maanden lenzen Wit Bloedende Snee

  1 paar zachte lenzen die je ogen wit maken met een bloederige snee er in, slash. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest. Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 9. 3 maanden lenzen Witte Manson

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als van Marilyn Mansonl, Wit met een zwarte rand. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 10. 3 maanden lenzen Witte Zombie

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als die van een Zombie. De lens is geheel wit, alleen de pupil is vrijgehouden. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest. Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 11. 3 maanden lenzen Zwarte heks

  1 paar zachte lenzen die je ogen er uit laten zien als die van een zwarte Heks. De lens is helemaal zwart. Zeer eng effect voor elk griezel- of halloweenfeest. Dit zijn 3 maanden lenzen en dus gedurende 3 maanden te dragen, hierna kunt u de lenzen weggooien.
  € 9,99
 12. Aura Body Jewels Sticker

  Met deze zelfklevende body jewels heb je eenvoudig een prachtige decoratie op je borst. Prachtig voor op feesten en festivals waar je best een beetje van je lijf mag laten zien.
  € 12,99
 13. Avri Face Jewels Stickers

  Met deze zelfklevende oog jewels heb je eenvoudig een prachtige decoratie op je gezicht. Prachtig voor op feesten en festivals waar je best een beetje mag opvallen.
  € 9,99
 14. Bad Ass BAM sjabloon 1306

  Schminksjabloon voor het eenvoudig opzetten van schmink. Met dit sjabloon zet je in een handomdraai een verbluffend schminkeffect neer door met je schminksponsje te sjabloneren. Dit sjabloon geeft een mooi Bloem-Blader-effect.
  € 4,50
 15. Bad Ass BAM sjabloon 1307

  Schminksjabloon voor het eenvoudig opzetten van schmink. Met dit sjabloon zet je in een handomdraai een verbluffend schminkeffect neer door met je schminksponsje te sjabloneren. Dit sjabloon geeft een mooi Schubben-effect.
  € 4,50
 16. Bad Ass BAM sjabloon 1309

  Schminksjabloon voor het eenvoudig opzetten van schmink. Met dit sjabloon zet je in een handomdraai een verbluffend schminkeffect neer door met je schminksponsje te sjabloneren. Dit sjabloon geeft een mooi Stippenpatroon-effect.
  € 4,50
 17. Bloed capsules - 4 stuks

  Heb je een griezel, horror of Halloween feestjes, dan zullen deze capsules wellicht goed van pas komen. Je bijt de capsules door, vermend het met een beetje speeksel en laat het bloed uit je mond lopen. Dit geeft een fantastisch effect. In een verpakking zitten 4 capsules.
  € 1,50
 18. Bloed spray 59,14 ml

  Op toneel of televisie heb je soms scenes waarin bloed wordt gebruikt. Ook voor griezelfeestjes kun je je outfit en grime vaak net wat echter doen lijken met bloed. Met dit flesje bloed spray je lekker het bloed op je gezicht of op je kleding. Let wel op dat je geen nieuwe kleding aan doet, want het kan er heel lastig uit gaan.
  € 4,99
 19. Ceres Body Jewels sticker

  Met deze zelfklevende body jewels heb je eenvoudig een prachtige decoratie op je borst. Prachtig voor op feesten en festivals waar je best een beetje van je lijf mag laten zien.
  € 9,99
 20. Chunky Glitter Black Enchantress

  Ongekend mooi glittereffect krijg je met deze Chunky glitters. Extra grove glitters voor een geweldig effect. Deze glitters zijn hoofdzakelijk goud maar hebben daarnaast een mooi Parelmoer effect.
  € 3,99
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 20 van 660 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5