't Feesthuis Wateringen
 • Home
 • Webshop
 • Ballondecoraties
 • Te huur
 • Contact
 • 0item(s)

  U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Redenen om bij het feesthuis te shoppen:
 • Gratis bezorgd vanaf €50
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis!

Geslaagd

Product was successfully added to your shopping cart.

Geslaagd

Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)

 1. Champagne prikkers - 10 stuks

  Valt er iets te vieren? Dan vieren we dat met bubbels! Met deze leuke prikkers laat je dat ook zien op je hapjes en snacks. Deze prikkers bestaan uit champagneglazen waarmee geproost wordt en knallende champagneflessen. Er zitten in totaal 10 feestprikkers in de verpakking!
  € 1,95
 2. Confetti groot rond (14g) - meerkleurig

  Feestje? Maak het dan extra feestelijk met deze vrolijke confetti! Ze vallen goed op, want ze zijn groter dan de normale ronde confetti. Elke confetti is namelijk 2,5 centimeter groot en ook nog is waterproof. Je kan met de confetti strooien, maar ook leuk gebruiken als tafeldecoratie. Je kan de confetti ook in een transparante ballon doen. Maak de ballon een beetje statisch en je hebt een onwijs leuke confetti ballon!
  € 1,50
 3. IJsfontein 25cm - 75 seconden

  Deze ijsfontein (25 cm hoog) geeft ongeveer 75 seconde een zilvere vlam af. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken.
  € 2,99
 4. IJsfonteinen goud - 3 stuks

  Deze drie ijsfonteinen (12 cm hoog) geven ieder ongeveer 45 seconde een gave, gouden vlam af. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken.
  € 1,95
 5. IJsfonteinen Tri-Color - 3 stuks

  Deze 3 ijsfonteinen (12 cm hoog) geven ieder ongeveer 30 seconde een gave vlam af, de vlam verandert namelijk in 3 verschillende kleuren. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken.
  € 2,99
 6. IJsfonteinen zilver - 3 stuks

  Deze drie ijsfonteinen (12 cm hoog) geven ieder ongeveer 45 seconde een gave, zilveren vlam af. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken.
  € 1,95
 7. IJsfonteinen Zilver - 3 stuks

  Deze 3 ijsfonteinen (12 cm hoog) geven ieder ongeveer 30 seconde een zilvere vlam af. Het is veilig om ijsfonteinen binnenshuis te gebruiken.
  € 2,99
 8. Kaarzen brons Elegant True Blue - 16 stuks

  Maak de taart extra feestelijk met deze lange kaarzen van de Elegant True Blue versierlijn! De bronskleurige kaarzen zijn 15 centimeter groot en zitten per 16 stuks verpakt.
  € 4,99
 9. Kaarzen roségoud Elegant Lush Blush - 16 stuks

  Maak de taart extra feestelijk met deze lange kaarzen van de Elegant Lush Blush versierlijn! De roségouden kaarzen zijn 15 centimeter groot en zitten per 16 stuks verpakt.
  € 4,99
 10. Prikkers XL

  Bij een echt Hollands feestje horen uiteraard deze prikkers. In een verpakking zitten 20 stuks en de vlaggetjes zijn groter dan de "normale" prikkers.
  € 0,95
 11. Serpentine werper vrolijke kleuren - 2 stuks

  Deze serpentine werper is perfect voor elk feestje! Doe een vinger door het ringetje en scheur de beschermlaag van het bolletje af. Gooi de serpentine naar de andere kant en zo vliegt de serpentine door de lucht! De serpentine blijft aan de werper vast zitten, dus het is heel makkelijk op te ruimen! Er zitten twee stuks in de verpakking.
  € 2,25
Van hoog naar laag sorteren

   

11 artikel(en)