't Feesthuis Wateringen
 • Home
 • Webshop
 • Ballondecoraties
 • Te huur
 • Contact
 • 0item(s)

  U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Redenen om bij het feesthuis te shoppen:
 • Gratis bezorgd vanaf €50
 • Op werkdagen voor 16:00 besteld? Volgende dag in huis!

Product was successfully added to your shopping cart.

Peppa Pig

Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)

 1. Peppa Pig ballonnen - 6 stuks

  Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder ballonnen! Heb je een Peppa Pig feestje? Versier de ruimte dan met deze vrolijke Peppa Pig versierlijn. Er zitten totaal 6 ballonnen in de verpakking van 27,5 centimeter groot. Op de ballon staat Peppa Pig of één van haar vrienden.
  € 3,50
 2. Peppa Pig bekers - 8 stuks

  Deze kartonnen bekers zijn niet alleen leuk, maar ook super handig! Ze hebben een inhoud van 250 ml en zitten per 8 stuks verpakt.
  € 2,50
 3. Peppa Pig borden (18cm) - 8 stuks

  De kartonnen gebaksbordjes van Peppa Pig kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een Peppa Pig-feestje! De borden van 18 centimeter zitten per 8 stuks verpakt.
  € 2,75
 4. Peppa Pig borden (23cm) - 8 stuks

  De kartonnen borden van Peppa Pig kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een Peppa Pig-feestje! De borden van 23 centimeter zitten per 8 stuks verpakt.
  € 3,25
 5. Peppa Pig feestzakjes - 8 stuks

  Deel deze Peppa Pig partybags uit tijdens een kinderfeestje of verjaardag! Je kunt er bijvoorbeeld een leuke verrassing of een traktatie in doen. Er zitten in totaal 8 papieren goodiebags in de verpakking!
  € 2,25
 6. Peppa Pig folieballon (43cm)

  Ken je een jongen of meisje die helemaal gek is van Peppa Pig? Dan zal hij/zij ontzettend blij zijn met deze folieballon! Op de ballon staat Peppa Pig afgebeeld. De ballon wordt gevuld met helium geleverd en is dan zo'n 43 centimeter groot. Omdat folieballonnen een langere tijd blijven zweven (één tot meerdere weken), heb je er lang plezier van! Geef de ballon cadeau aan een Peppa Pig-liefhebber of versier er een kinderfeestje mee! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 6,95
 7. Peppa Pig folieballon (43cm)

  Ken je een jongen of meisje die helemaal gek is van Peppa Pig? Dan zal hij/zij ontzettend blij zijn met deze folieballon! Op de voorkant van de ballon staat Peppa Pig afgebeeld samen met haar broertje George. Op de achterkant staan haar vriendjes Kelly Konijn, Suzy Schaap en Kaatje Kat. De ballon wordt gevuld met helium geleverd en is dan zo'n 43 centimeter groot. Omdat folieballonnen een langere tijd blijven zweven (één tot meerdere weken), heb je er lang plezier van! Geef de ballon cadeau aan een Peppa Pig-liefhebber of versier er een kinderfeestje mee! Standaard verzenden wij ballonnen in hergebruikte dozen, wanneer u de ballon kado geeft is het wellicht leuker onze luxe verzenddoos er bij te bestellen. We bevestigen de ballon dan tevens aan een gewichtje.
  € 6,95
 8. Peppa Pig hangdecoratie - 7 stuks

  Peppa Pig feestje? Versier de ruimte met deze leuke hangdecoraties! Er zitten in totaal zeven plafonddecoraties in de verpakking. Doordat er een haakje aan het eind van de swirl zit, kun je ze eenvoudig ophangen. Daarmee is het de perfecte versiering voor een verjaardag of een Peppa Pig feestje!
  € 4,99
 9. peppa Pig letterslinger (2m)

  Deze slinger is voor de jarige Peppa Pig fans onder ons. Niet allen staat de tekst 'Happy Birthday' op de slinger, maar ook de vriendjes van Peppa Pig. Met deze letterslinger kleed je een verjaardag of kinderfeestje ontzettend feestelijk aan! De slinger is 2 meter lang en 13 centimeter hoog.
  € 5,50
 10. Peppa Pig mini-ballon

  Peppa Pig fans opgelet: deze ballon is er speciaal voor jullie! Deze mini-shape folieballon is gevuld met lucht en zit op een stokje. De ballon zelf is ruim 20 centimeter groot. Je kunt deze mini-ballon bijvoorbeeld gebruiken als versiering met een Peppa Pig kinderfeestje of cadeau geven aan een jarige Peppa Pig-fan!
  € 2,95
 11. Peppa Pig mini-figuur kaarsjes - 4 stuks

  Is een Peppa Pig fan jarig? Kleed de taart aan met deze leuke Peppa Pig kaarsjes. Er zitten in totaal vier kaarsen in de verpakking: een regenboog (10x5cm), twee ballonnen (4x3cm) en een Peppa Pig kaars (4x3cm).
  € 6,99
 12. Peppa Pig servetten - 16 stuks

  Vrolijke servetten van Peppa Pig! Servetten zijn altijd super handig tijdens een kinderfeestje. Op de servet staan Peppa Pig, Kelly Konijn en Suzy Schaap met een ballon in hun hand. Uitgevouwen zijn de servetten 33 bij 33 centimeter groot en zitten per 16 stuks verpakt.
  € 3,50
 13. Peppa Pig sierconfetti (14g)

  Strooi deze leuke Peppa Pig-confetti over de tafel tijdens een kinderfeestje of verjaardag! Er zit voor 14 gram aan confetti in één zakje.
  € 2,99
 14. Peppa Pig tafelkleed (180x120cm)

  Op dit vrolijke tafelkleed van Peppa Pig staat Peppa samen met haar broertje George en hun vriendjes. Het tafelkleed is 180 bij 120 centimeter en is van plastic.
  € 5,99
 15. Peppa Pig uitdeelpakket - 16 stuks

  Doe deze leuke uitdeelcadeautjes in de partybags na het (kinder)feestje. Er zitten 4 verschillende cadeautjes in de verpakking en van elk cadeautje zitten er 4 stuks in de verpakking. Totaal zijn dit 16 cadeautjes. Denk hierbij aan krijtjes, stempels, stickers en kaartjes waar in getekend/gestempeld kan worden.
  € 9,99
 16. Peppa Pig uitnodigingen - 8 stuks

  Nodig iedereen uit met deze vrolijke uitnodigingen van Peppa Pig. Op de uitnodiging staat Peppa Pig samen met haar familie en vrienden. Aan de achterkant is er ruimte voor o.a. de datum, de tijd, locatie en een telefoonnummer. Er zitten in totaal acht uitnodigingen in de verpakking.
  € 2,95
 17. Peppa Pig uitnodigingen - 8 stuks

  Nodig iedereen uit met deze vrolijke uitnodigingen van Peppa Pig. Op de uitnodiging staat Peppa Pig samen met haar broertje George. Aan de achterkant is er ruimte voor o.a. de datum, de tijd, locatie en een telefoonnummer. Er zitten in totaal acht uitnodigingen in de verpakking.
  € 3,99
 18. Peppa Pig vlaggenlijn (330cm)

  Heb je een Peppa Pig feestje? Versier dan de feestruimte met deze vrolijke vlaggenlijn van Peppa Pig. De slinger is van papier en 3,3 meter lang.
  € 4,99
Van hoog naar laag sorteren

   

18 artikel(en)